Huwelijk

Al van kindsbeen af, ben ik gepassioneerd door de liefde. Hoe mensen elkaar leren kennen en onder je huid kruipen. Hoe we over onze liefde dromen en onvoorwaardelijk houden van. Ik voelde al heel lang dat mijn expressie in de liefde lag. 

Jullie huwelijk zal deel uitmaken van mijn diepste zelf. Daarom is het voor mij belangrijk dat het wederzijds goed ‘matcht’. Ik kies per seizoen een aantal huwelijken uit die mij helemaal beroeren. Waar mijn hart sneller van gaat slaan. Waar ik mij volledig op kan storten. Huwelijken die volledig passen binnen mijn stijll.

Het is mij een grote eer dat jullie het ook maar overwegen om mij als jullie huwelijksfotografe te benoemen.

Ik kan al niet wachten om jullie momenten te bewaren.

 

- Yenka

 

Bij fot-ooh kun je kiezen tussen een aantal arrangementen. Afhankelijk van het aantal uren fotografie, maken jullie een keuze. 

Vast staat, jullie krijgen de beelden in HR digitaal op een prachtige stick, alsook enkele prints en presentatieblok om subtiel in jullie woning aan te brengen. 
Er hoeft niet onmiddellijk gekozen te worden tijdens de boeking. Er kan zelfs nog veranderd worden van arrangement kort voor het huwelijk. Neem jullie tijd. Aarzel niet om onderstaand formulier in te vullen.

1/1