DEZE SESSIE IS VOLZET, BOEKEN IS NIET MEER MOGELIJK
Op zoek naar een originele kerstkaart?

Fot-ooh & ByPina slaan de handen in elkaar om jullie mooiste kerstkaarten te ontwerpen. Dit jaar organiseren we slechts één sessie, namelijk:

"Familieportretten op buitenlocatie" op donderdag 31 oktober


 

Een gezellige outdoorsessie op een prachtige natuurlocatie? Ideaal om jullie gezinsportret te laten nemen én er kerstkaartjes mee te maken. Jullie houden er een mooie herinnering aan over en een ganse fotoreeks.

 

Fot-ooh & ByPina slaan de handen dit keer in elkaar om jullie te voorzien van de mooiste en meest originele kerstkaarten van de streek!

 

Er is keuze tussen 3 opties:

 

OPTIE 1: PICS ONLY

Jullie komen een halfuurtje om foto's te nemen op locatie. Nadien krijgen jullie de reeks (30-tal foto's) via een online album aangeboden. Met deze optie kunnen jullie zelf de kaarten ontwerpen.

Prijs: 75,-

 

OPTIE 2: PICS + CARDS BASIC

Jullie komen een halfuurtje om foto's te nemen op locatie. Nadien krijgen jullie de reeks (30-tal foto's) via een online album aangeboden. Geen zin in gedoe met kerstkaarten maken? Jullie kiezen gewoon één ontwerp uit de ontwerpen van PINA. Zij giet jullie favoriete foto's in haar ontwerpje en klaar is kees!

Prijs: 150,- (inclusief: 30 kerstkaarten + bijhorende enveloppes + verzending)

 

OPTIE 3: PICS + CUSTOM CARDS

Jullie komen een halfuurtje om foto's te nemen op locatie. Nadien krijgen jullie de reeks (30-tal foto's) via een online album aangeboden. Geen zin in gedoe met kerstkaarten maken en zin om het over te laten aan iemand zeer bekwaam en professioneel? PINA zorgt voor jullie kaart op maat. Volledig aangepast aan jullie wensen.

Prijs: 75,- (voor de foto's) + kost voor persoonlijk ontwerp & druk bij PINA

Wat is inbegrepen?

- 30 minuten fotografeertijd 

- foto's in online album, te downloaden in HR

- 30 kaarten met foto's, ontworpen door ByPina (te kiezen uit verschillende ontwerpen)

- bijhorende enveloppes

- gratis verzending

- mogelijkheid tot bijbestellen van kerstkaarten, tegen een voordelige prijs

Geïnteresseerd? Boek hieronder uw afspraak.

 


 

bypina.png
Ik wil ons inschrijven
arrow&v